Cautare

3704 de rezultate pentru "accidentat 2 ian 2010 crasna salaj lukacs zoltan cu un mort" (6.42 secunde)
80.000 lei pentru fiecare bebelus mort. Asistenta, condamnata la inchisoare Judecatoria Sectorului 6 a dat verdicul in dosarul incendiului din 16 august 2010, in urma caruia au murit 6 bebelusi.
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Actorul mort Paul Walker, mort pe 1 decembrie intr-un accident de masina, faăcea o remarca infioratoare intr-un teaser la noul film din seria Fast&Furious.
Desi toata lumea il credea mort, familia nu i-a gasit trupul la INML! ... Desi toata lumea l-a crezut mort, informatii incredibile ies acum la iveala.
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
Acesta a fost gasit mort in masina, in fata Academiei. ... Acesta a fost gasit mort in masina intr-o pozitie nefireasca.
Acelasi politician mai crede si ca Dinu Patriciu nu trebuie bagat in aceeasi oala cu cei doi fosti presedinti ai PNL, care mai mult au distrus decit au construit.
Partidul Democrat Liberal a demarat o campanie in forta, de informare a cetatenilor cu privire la candidatii acestui partid pentru primariile din judetul Constanta.
Primarul Constantei, Radu Mazare (foto), crede ca toata actiunea celor de la Agentia Nationala de Integritate (ANI) este de fapt "subordonata politic", "un joc", "un circ" in care cei de la ANI "s-au grabit ca fata mare sa ii raporteze lui Basescu ca m-au gasit ca si administrator la o societate comerciala, in schimb ei s-au facut de rusine".
'Cat timp UNPR este in arcul guvernamental, o eventuala incercare de relansare politica a presedintelui Traian Basescu de la carma acestui partid, daca ii va trece prin cap aceasta varianta, va fi un esec de proportii mai cu seama ca seful statului, insusi, "este pe ultimul sau drum din punct de vedere politic", sustine sociologul Alfred Bulai, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Viata tasneste afara din pasare cu violenta sangelui care improasca tarana, cu bataia haotica din aripi. Gaina fara cap se izbeste de toate cele din jurul ei, intr-un dans dezordonat al mortii. Obisnuit cu taierile, Capul s-a rezecat singur in ziua alegerilor, dintr-o singura lama.
Mort, dar stabil (Autor : ... M-am inspirat dintr-un text de aleasa simtire al autorului meu de capatai, Marian Oprisan - si ce sa vezi? ... In cazul cu plagiatul lui Ponta, care e o facatura, nu ma pronunt.
Doru Buscu) Un mister care nu sacaie pe nimeni, dar care nu va fi dezlegat mai devreme de prima ciocnire a Pamantului cu un asteroid urias, umbla nestingherit printre logica si bunul simt.
In plus, ameninta - lasitatea nu le permite direct, ci prin ziaristi fie prostuti, fie achizitionati - cu "ruperea PNL" de la nivelul sectorului imobiliar. ... Baseala lor consta intr-o mare imbarligare cu parandaraturi, in principal, imobiliare. ... Si sa termine cu fitele de ipocriti.
Ca n-am ajuns slugile unor gigei aroganti, care n-au aflat ca Imperiul Austro-Ungar e mort si ingropat! ... Vor sa-si transforne Tinutul Secuiesc intr-un ghetou de cretini? ... Cu atat mai bine!
Basescu iese doar mort din politica! ... Plimbarea nepoatei care creste si a carei evolutie o putem urmari pe Facebook, ramane o preocupare dar, presedintele lasat la vatra va avea timp berechet sa-l umple si cu altceva. ... adica nu va iesi din politica decat cu picioarele inainte.
Acum, dupa, nu e decat un imbecil exercitiu de ipocrizie. ... Crede ca aia care le temporizeaza vor respecta intelegerile facute cu el? Ce, le-au respectat pe cele facute cu Dragnea? Sau cu altii, nu doar din PSD? ... Cu sau fara Dragnea PSD este mort. Mort este si PNL.
Victor Ponta a acordat luni, in prima zi dupa alegerile locale, un interviu in exclusivitate la DC News Live. ... - Principalul nostru partener, ALDE, a obtinut si la Bucuresti, dar si in majoritatea judetelor, un scor suficient ca sa aiba reprezentanti in consiliile locale si judetene.
Victor Ciutacu a publicat pe Facebook un text zdrobitor despre Ciolos, intitulat: Cum s-a urcat Dragnea cu picioarele pe calul mort Ciolos Dragnea e eroul PSD. ... A batut cu ceasu' de la gara in Cluj si Timis.
Ministerul Finantelor vrea sa impoziteze cu o suma fixa firmele care inregistreaza pierderi, microintreprinderile, hotelurile, restaurantele etc.
google-analytics.com